Mark. 2 în 1 ruj semipermanent

Avon Mark 2-in-1 Lip Tattoo este un concept nou-nouț în machiajul buzelor, care deja primește recenzii WOW.

Cu produsele de buze convenționale cea mai mare problemă este necesitatea de a reaplica produsul de mai multe ori pe parcursul zilei – pur și simplu se consumă, iar după o băutură sau două sau un sărut sau două (!), trebuie să fie reaplicat.

Deci, imaginați-vă un produs care are culori saturate cu rezistență crescută și aveți marca Avon 2-în-1 Lip Tattoo

Este un produs ingenios, cu un capăt care are un vârf ultra-fin pentru a schița și a defini forma buzei, iar la celălalt capăt un vârf gros, pentru a umple conturul creat.Ingenios! Frumos! Avon!

Avon spune că are o formulă ușoară, care rezistă timp îndelungat, nu usucă buzele și este disponibil în 8 nuanțe intense:

Pentru cele mai îndrăznețe 🙂 Puteți să combinați două nuanțe pentru a crea o nouă culoare, pentru a obține efecte speciale și originale sau pe buza de sus o nuanță iar pe cea de jos altă nuanță… cum vi se pare? Sunteți suficient de îndrăznețe pentru un asemenea look?

Acum, fiind o persoană practică, m-am întrebat… ce se întâmplă când e timpul să mergem la somn?

Dacă acest produs are o putere uimitoare de a rezista o zi întreagă pe buze, va trebui să ne gândim și la un produs potrivit pentru a demachia acest ruj semipermanent, nu? Deci, oare Avon are un răspuns pentru mine? DA, este răspunsul răsunător la întrebarea mea. Se pare că atunci când cineva este gata să își îndepărteze aspectul Lip Tattoo, există un produs fabulos – „Apă de curățare micelară cu ulei infuzată”. Este  un produs blând dar eficient care va ajuta la înlăturarea acestui machiaj semipermanent.

Ce spun cei care l-au încercat?

”Sunt tot timpul pe fugă iar acest produs pur și simplu mă salvează. Știm toate că un ruj roșu este tot ce avem nevoie ca să ne bine dispunem…ce să mai spunem că rezistă și toată ziua? YEY 🙂 indiferent dacă ești la serviciu sau la o petrecere, acest ruj te va face să arăți strălucitoare!”

” Sunt absolut îndrăgostită de acest creion. Am încercat MAKE ME UP și mi se pare extraordinar pentru mine. Ce îmi place cel mai mult este faptul că am și creion contur și ruj la un loc. Culoarea rezistă toată ziua și este foarte ușor de aplicat. În ciuda faptului că am buze foarte uscate acest ruj nu mi le-a uscat deloc. Sunt foarte încântată de acest produs și vreau să încerc și alte nuanțe. Recomand!”


„Îmi place foarte mult acest produs …. Abia aștept să cumpăr mai multe nuanțe. Culoare excelentă, durabilă și nu pătează. Impresionant. Recomand cu toată încrederea. Chiar și partenerul meu a observat o diferență dintre acest produs și altele și efectul său de lungă durată. Cred că am un nou favorit … orice femeie are nevoie de un ruj de buze 2-1 în viața ei. „

Nu ești încă reprezentant? Aplică aici: http://bit.ly/2g63cMS

Ai întrebări? Te rugăm să le lași mai jos, în secțiunea comentarii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.