AVON MISSION – Îngrijire de lux direct din Japonia

Este deja un hit al anului!

Portofoliul AVON include noul brand MISSION. Acestea sunt cosmetice pentru o îngrijire de lux a pielii, produse în Japonia – capitala tinereții și a frumuseții.

44664232_2367319316618419_7106712205202030592_n

În căutarea unor produse complet noi de îngrijire a pielii, AVON a mers spre est și… în catalogul 15/2018 vă prezentăm o nouă gamă de produse cosmetice japoneze de lux MISSION!

Acesta este un brand dedicat femeilor exigente care caută produse de îngrijire a tenului de cea mai bună calitate  disponibilă pe piață. Acestea vor fi, de asemenea, unele dintre puținele produse cosmetice disponibile pe piața românească și produse în Japonia.

Ritualul japonez

Când mă  gândesc  la femeile japoneze, îmi vine în minte o piele strălucitoare, radiantă și neobișnuit de netedă. Se pare că, datorită ritualurilor de frumusețe, au găsit o modalitate de a-și păstra prospețimea și după cum putem vedea, chiar dacă au o anumită vârstă , încă mai au tenul neted și proaspăt ca al unei fete tinere.

Secretul  frumosului ten japonez constă în doar patru etape de îngrijire, dimineața și seara, pentru a garanta cele mai bune rezultate.

Testez de aproape o lună crema Mission Y, iar de câteva zile am primit spre testare0191594c-dffa-49c2-a61f-d96fa8b23895 și loțiunea hidratantă. Tenul meu deja îmi mulțumește și parcă mă roagă să achiziționez și celelalte 2 produse din gamă: spuma delicată de curățare și laptele de față cu esență concentrată. Nu m-am gândit niciodată că drojdia fermentată poate să facă minuni pentru tenul meu. Vă scriu mai jos care sunt cei 4 pași de îngrijire zilnică și cum un ritual care durează doar 8 minute pe zi ( 4 dimineața și 4 seara) poate să te facă nu numai să arați mai bine ci și să te simți mai bine.

Primul pas este o curățare profundă a pielii : seara de machiajul de peste zi și dimineața de sebumuul rezidual și impuritățile adunate peste noapte. Spuma de curățare și-a câștigat popularitatea datorită formulei delicate ce înlătură eficient toate impuritățile pregătind pielea pentru nutrienții ce urmează a fi aplicați.

Al doilea pas este hidratarea în profunzime  folosind o loțiune care restaurează pH-ul adecvat al pielii, hidratează profund și pregătește tenul  pentru o mai bună absorbție a produselor cosmetice ulterioare. Este esențial ca primul și al doilea pas să fie făcute cu produse care curăță în mod eficient pielea, fără să o irite și să o facă să devină hiperactiv.

Al treilea pas este o hrănire concentrată cu ajutorul esenței, care asigură pielii o cantitate mare de ingrediente active de înaltă calitate. Formulele de tip esență sunt mai dense și mai concentrate decât loțiunile, astfel încât trebuie aplicate imediat după loțiune.

Al patrulea pas și ultimul, este ca o barieră de protecție, prevenind pierderea ingredientelor active furnizate de produsele aplicate anterior. Rolul său nu este doar de a hrăni în profunzime pielea, ci și de a forma o barieră invizibilă de protecție, datorită căreia nutrienții absorbiți din pașii anteriori rămân în epidermă, oferind pielii toate resursele necesare pentru menținerea unui aspect tânăr și neted.

Utilizarea sistematică a unui astfel de ritual complet, cu o linie de cosmetice de înaltă calitate, ne permite să ne păstrăm o piele frumoasă, moale și iluminată, fără imperfecțiuni, iar starea noastră de bine va crește pentru că ne acordăm nouă câteva minute doar pentru noi.

MISIUNEA Y

Gama Mission Y  a fost dezvoltată ca răspuns la necesităților femeilor cu vârsta cuprinsă între 30 și 45 de ani care se luptă cu primele semne de oboseală a pielii, cu ridurile fine și o piele lipsită de luminozitate.

44658227_2367324879951196_7910375761096212480_n

Gama este bazată pe ingredientul activ – extract de drojdie . Extractul din drojdie fermentată este bogat în vitamine, aminoacizi, minerale și antioxidanți. Amestecul acestor compuși mărește foarte mult elasticitatea pielii, protejându-l de efectele dăunătoare ale mediului extern și sprijinind procesele de regenerare naturală pentru a menține elasticitatea, aspectul neted și strălucirea frumoasă a tenului. Mission Y se poate folosi și pentru un ten problematic sau exigent .

Ce conține gama Mission Y? Spumă de curățare delicată, loțiune intens hidratantă, esență concentrată cu consistența laptelui și o cremă hrănitoare pentru zi și noapte.

MISSION Eclat

Mission Eclat este o îngrijire luxoasă anti-rid pentru femeile cu vârsta de peste 45 de ani, ce se confruntă cu semnele vizibile ale trecerii timpului, cum ar fi, liniile fine de expresie,  ridurile, pierderea fermității , elasticității și a densității pielii.

44699242_2367324406617910_6883170848346210304_n

Linia se bazează pe cercetarea premiată cu  Premiul Nobel pentru molecula de RNA. S-a descoperit că proteinele care sunt responsabile pentru descompunerea colagenului pot fi reduse, în timp ce proteinele responsabile pentru creşterea colagenului pot fi accelerate.

Ce conține gama Mission Eclat? Spumă de curățare luxoasă, loțiune  de față intens hidratanta, esență concentrată, crema de întinerire pentru zi, crema de întinerire pentru noapte și crema de întinerire avansată pentru ochi si buze.

Avem și o completare unică a ritualului japonez…. CARBO TERAPIA prin masca japoneză.

prod_1814511_1_613x613

 

Trăiește experiența luxoasă a spa-ului japonez, datorită măştii unice carbo, îmbogățită cu acid hialuronic şi lăptişor de matcă. Masca foloseşte puterea dioxidului de carbon produs atunci când formula gel este aplicată pe ten. Bulele de aer rezultate stimulează uşor pielea şi microcirculația acesteia, pregătind-o pentru o absorbție mai eficientă a nutrienților formulelor care urmează a fi aplicate pe ten. În plus, masca asigură curăţarea în profunzime, exfolierea și deblocarea porilor.

Așadar dacă vreți să beneficiați de aceste produse minunate vă invit să vă contactați reprezentantul   Avon sau… de ce nu…. Să deveniți reprezentant Avon și să aveți acces la prețurile speciale dedicate tuturor reprezentanților!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.