Parfumurile pe care trebuie să le ai – Colecția Eve Discovery

Este ceva special la aceste noi arome, nu-i așa? Fiecăruia dintre noi ne plac parfumurile și cu ajutorul lor ne începem zilele mai plăcut. Tocmai de asta avem nevoie de mai multe arome și folosim parfumurile în funcție de dispoziția pe care o avem, de modul în care ne îmbrăcăm, de momentul zilei sau de planurile pe care le avem pentru ziua respectivă!

Hai să ne gândim… cum ne simțim când ne cumpărăm un parfum? E o experiență plăcută, nu-i așa?26993991_1567662156621927_2298949557830835639_n

Din momentul în care ai pus ochii pe sticluța de parfum și până la prima pulverizare care promit să te umple de încredere și de o stare de bine, totul e plăcut, nu-i așa? Și chiar din momentul în care începem să căutăm o nouă aromă șuntem  la începutul unor noi amintiri plăcute din viața noastră! S-a întâmplat ca o anumită aromă să vă aducă aminte de o anumită persoană sau de o anumită stare de bine?

Creatorii noilor arome Avon au adus 3 noi arome în colecția Avon Discovery tocmai pentru ca noi să avem câte unul pentru  fiecare ocazie sau pentru fiecare dispoziție. Cele 3 noi arome din colecția Eve Discovery au niște denumiri foarte interesante: Confidence ( încrezător) , Alluring ( încântător) și Elegance ( elegant ). Având un preț atractiv – 65,99 lei și fiind însoțite și de loțiunea de corp și de mini apa de parfum, le putem achiziționa pe toate pentru fiecare moment sau stare de spirit. Apa de parfum Elegance se va lansa în campania 7/2018 – 03.05.2018.

Avon-Eve-Alluring-Avon-Eve-Confidence-are-two-new-fragrances-in-the-Avon-portfolio.jpg

Una din cele mai captivante lucruri din lansarea Eve Discovery este și imaginea acestor parfumuri: Eva Mendes, o femeie puternică, sofisticată și frumoasă care inspiră alte femei din toată lumea!

Confidence  – cucerim universul

Parfumează-și poveștile! Transformă o zi plină de provocări într-o adevărata reușită, datorită compoziției bogate de acorduri optimiste de frangipani împreună cu energia abundentă a fructelor, completată de notele hotărâtoare de vanilie dulce.048b2d64c054732668ee5633d93c111f-5453123-400_400

 

note de vârf: flori de Frangipani, pere

note de mijloc: elixir de fructe de pădure, coacăze negre, iasomie indiană

note de baza: vanilie, lemn de stejar, mosc

categoria oriental-vanilie-lemnoasa

Sticluța care ne aduce aminte de un diamant cu tăieturi triunghiulare e o apariție radiantă. Îți transmite o stare de încredere imediat ce ai pus ochii pe ea.

Alluring – puterea seducției

Descoperă partea seducătoare a personalității tale și transformă o zi plină de provocări într-o adevărată reușită!3cfdf1b625f3faec6bbc768253be8ec5-5453123-235_235_11

note de vârf: prună roz, frezie, lăcrămioare

note de mijloc: elixir de fructe de pădure, floare de Neroli, floare de iris

note de bază: esență de ambră, lemn de santal, mosc

categoria oriental floral lemnoasă

Designul sticluței este delicat, alungit cu marginile curbate iar aroma se potrivește mai degrabă pentru o ieșire de seară!

Care aromă din gama Eve Discovery o vei încerca?

Completează formularul de pe link-ul de mai jos și intră în Lumea Frumuseții și a câștigurilor Avon:
http://bit.ly/2g63cMS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.