Descoperă beneficiile uleiului de cocos

Îngrijirea pielii cu ulei de cocos

Uleiul de cocos și-a făcut un renume uimitor, nu doar ca un ingredient culinar, ci și ca o componentă a produselor cosmetice. Ne place parfumul acestuia frumos, calitățile hidratante și substanțele nutritive naturale absorbite cu ușurință de piele. De ce produsele cu ulei de cocos sunt perfecte pentru îngrijirea pielii pe timp de iarnă?

Condițiile meteorologice extreme, cum ar fi căldura, înghețul sau aerul uscat, sunt factori care influențează foarte mult starea pielii noastre. De obicei, este mult mai rău după vară și în timpul iernii, când pielea este expusă la temperaturi de îngheț, vânt și frig și apoi petrecem o mulțime de timp în spații încălzite, unde aerul este foarte uscat.

În astfel de condiții pielea se deshidratează, își pierde vitalitatea, devine dură și, în cazuri extreme, poate chiar să și crape.

Uleiul rezolvă toate problemele

Femeile asiatice și locuitorii regiunilor mai calde, unde palmierii de nucă de cocos sunt elemente tipice ale peisajului, au cunoscut de secole beneficiile uleiului de cocos. Acesta a fost folosit în bucătărie, dar și ca un produs cosmetic pentru îngrijirea feței și a corpului. Femeile din India îl aplică pe păr, pe față și ca o cremă de mâini. Amestecat cu alte ingrediente poate servi drept peeling, mască de față sau balsam de unghii.

26047285_1672941239431599_7435555178817110413_n.jpg

De ce uleiul de cocos este un produs atât de versatil? De cele mai multe ori funcționează din cauza calităților uimitoare ale nucilor de cocos. Conține vitamine cum ar fi B1, B2, B3, B6, C, E, precum și acid folic, potasiu, calciu, magneziu, fier, fosfor și zinc. Aceste ingrediente sunt de asemenea prezente parțial în uleiul presat din nucă de cocos.

 

 

Gama noastră de produse Avon Care cu ulei de nucă de cocos include cremă de față, cremă multifuncțională de corp, gel de duș și cremă de mâini. Fiecare dintre aceste produse cosmetice pot fi utilizate ca un produs separat, însă efectele sunt mai vizibile atunci când sunt utilizate împreună.

 

Pentru cine sunt produsele Avon Care cu ulei de cocos? Pentru toată lumea! Mamele și fiicele vor iubi aceste produse de îngrijire a pielii concepute pentru toate vârstele.

Uleiul de nucă de cocos din crema multifuncțională de corp protejează pielea de uscăciune și o pregătește pentru următoarele tratamente de îngrijire.

Sfatul nostru: Dacă te confrunți cu o piele crăpată a mâinilor sau alte provocări grave, aplică un strat gros de cremă și învelește mâinile într-un prosop cald. Căldura va ajuta pielea să absoarbă și mai mult nutrienții activi.

Aplică pe link-ul de mai jos și te ajutăm să intri în Lumea Frumuseții Avon:
http://bit.ly/2g63cMS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.