Tratamentul antirid de noapte Infinite Effects

 

”După un timp, tenul se obişnuieşte cu crema pe care foloseşti. Infinite Efects a fost creat tocmai pentru a oferi tenului două formule alternative, care prin rotaţie, continuă să fie active pentru tenul tău, chiar şi după un an de folosire.”             Ioana Simian, Medic dermatolog și specialist AVON20170807-infinite-effects-shared-image

Folosește tratamentul alternând săptămânal cele două formule. Iată de ce:

Săptămâna 01

Formula Phytol +

 • Complexul Phytol+ este o formulă care conține Phytol, un ingredient derivat din plante combinat cu hidroacid alfa.
 • Reface şi activează procesul de reînnoire celulară.
 • Ambele formule din Tratamentul Infinite Effects se potrivesc pielii sensibile, fiind testate dermatologic, pielii uscate (au proprietăți hidratante) şi pielii uleioase (formulele fără ulei şi non-comedogenice asigură un aspect nelipicios, fără ca tenul să pară seboreic).
 • Anew Infinite Effects a fost creat timp de 3 ani şi a fost testat pe un eşantion de 3700 de oameni. În plus, produsul a fost testat clinic timp de 1 an de zile de către 120 de femei. S-a dovedit că produsul funcționează, chiar şi după 1 an de zile de folosire.
 • De ce să aplici formula 7 nopți la rând? Oamenii de ştiință de la Avon Skincare Institute au descoperit că aceasta este perioada optimă pentru refacerea celulelor.
 • Cui se adresează acest produs? Se adresează în special celor care au testat multe creme anti-rid şi care observă că pielea se obişnuieşte, după un timp, cu ingredientele active dintr-o cremă

Săptămâna 02

Formula Super Retinol

 • Retinolul este o formă a vitaminei A, foarte eficient în procesul anti-îmbătrânire și recomandat frecvent de către medicii dermatologi. SuperRetinol este o combinație între Retinol și Vitamina C.
 • Activează producerea de colagen și a elastinei din piele.
 • Anew Infinite Effects ar trebui să îți ajungă pentru 4 săptămâni, dacă urmezi ritualul de îngrijire și îl folosești alternând cele 2 formule.
 • De ce se folosește doar noaptea tratamentul Infinite Effects? În timpul nopții, pielea se regenerează cel mai bine. Folosește acest produs în fiecare noapte, pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp iar în timpul zilei folosește cremele Anew cu factor de protecție.
 • Anew Infinite Effects se poate folosi împreună cu alte seruri, creme de noapte și de curățare din gama Anew!Avon-Anew2

Nu uitați de programul motivațional din campania 15/2017: Comandă produse de curățare Anew din broșură și primești 50 % reducere pentru acestea! ( programul nu este valabil pentru  reprezentanții participanți în programul Avon Start)Diapozitiv18

Dacă dorești să te înscrii ca reprezentant Avon click aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.