Actrița EVA MENDES, imaginea noului parfum EVE DUET

Frumoasa actriţă de la Hollywood, Eva Mendes este imaginea noului parfum de la Avon, Eve Duet. Parfumul care va cuceri femeile a fost lansat pe 28 septembrie. Noul produs este deosebit prin faptul că are două arome irezistibile, fiind un parfum 2-in-1. Aroma Eve Duet este specială prin faptul că poți purta separat fiecare parfum sau le poți combinate între ele.

o.50210.jpg

Primul lucru pe care l-am observat a fost sticluța interesantă, simbolică și elegantă care îți dă senzația unui lucru prețios.

eve2

Mergând la mirosul în sine, capătul mai clar (Radiant) are un miros proaspăt având la:

notele de vârf: clementină, flori de măr și coacăze negre

notele de mijloc: iasomie, nufăr, bujor

notele de bază: ambră aurie, mosc, note lemnoase

Capătul „Senzual” este puțin mai dulce și floral, cu:

note de vârf: bergamotă, prună sălbatică, piper roz

note de mijloc: iasomie, nufăr, trandafir roșu

note de baza: patchouli, lemn de cacao, mosc

 

Cel mai interesant la despre acest parfum și ce îl face să iasă în evidență este că cele două mirosuri sunt uluitoare singure, dar pot fi folosite împreună pentru a vă crea propria aromă! Aromele pot fi stratificate și amestecate, astfel încât să poți schimba parfumul dvs. pentru a se potrivi cu starea de spirit, personalitate sau stil!

 

Eva a declarat că este onorată să colaboreze cu Avon, companie care de mulţi ani tratează femeile cu respect. “Ador să fiu în contact cu reprezentantele sexului frumos, mai ales că provin dintr-o familie cu multe femei. Îmi place să fiu creativă și să experimentez în materie de modă și machiaj. Parfumurile joacă un rol important în viața mea. Îmi vor sărbători individualitatea prin acest parfum distractiv, pentru că îmi place să experimentez cu diferite combinații de strălucire senzuală și radiantă pentru a reflecta diferitele mele stări interioare.”

11111

Aroma Eve Duet demonstrează, de altfel, o nouă tendinţă în materie de parfumuri. Dacă înainte era total neacceptat să amestecăm mai multe arome de parfum, ei bine acum acest lucru a devenit un must-have. Avon ţine cont de tendinţe şi a pregătit acest produs. Apropo, şi parfumierii menţin această idee, ba mai mult, ne asigură că atunci când mai multe mirosuri se amestecă, noua aromă creată este mai rezistentă şi se păstrează un timp mai îndelungat pe piele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.