My Everything Parfumul iubirii adevărate

O aromă florală, bogată și exclusivă precum un diamant roz!

Deschizându-se cu o explozie de bergamotă, vei fi imediat surprinsă de aroma răcoritoare de zmeură zdrobită. Ghimbirul creează un echilibru perfect între dulceața de fructe și condimentul bogat pentru un miros atrăgător, irezistibil.

Notele florale stimulează o aromă captivantă și fermecător de romantică. Trandafirul aduce o notă încântătoare care amintește de pasiunea iubirii. Floarea de portocal radiază adăugând o prospețime ușoară parfumului. Iar iasomia emite un miros senin și senzațional.

Lemnul de santal cald, învelit în straturi de praline aduce o notă de entuziasm liniștit. Îmbietor și euforic, acest parfum este ademenitor și veșnic.

20799947_1404534536332747_2558388006511346254_n

Notele cheie din „My Everything”

ESENȚĂ DE BERGAMOTĂ

Numit după orașul italian Bergamo din Lombardia, unde a fost vândut primul ulei de bergamotă, pomul de bergamotă are frunze ample cu flori albe, mici și parfumate. Uleiul esențial este obținut din coaja galben-verde a fructului rotund de bergamotă, care emană o aromă proaspătă, citrică și cu note ușor florale. Oferă parfumului un accent luminos și radiant.

TRIO DE TRANDAFIRI

Un amestec atrăgător de flori captivante, trio de trandafiri, este o combinație de flori feminine care lasă o impresie feminină și ademenitoare. Trei soiuri de trandafiri au conferit strălucirea și bogăția petalelor sale acestui parfum: muguri de trandafiri din Turcia, infuzie de trandafir din Grasse și trandafirul iconic bulgar.

PRALINE

Bogăția acestui ingredient crește aroma finală a acestui ingredient. Formate din zahărul brun, dulce și crocant, notele de praline oferă un aspect dulce, senzual, ademenitor.

„ Fără tine nu am nimic, cu tine am TOTUL”

my everything

avon-tta-my-everything-fragrance-1024x554

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.